Akcije » Dezinsekcija stršljenova Subotica » Dezinsekcija bubarusa i bubašvaba Subotica

 

Dezinsekcija bubarusa i bubašvaba Subotica

Dezinsekcija bubarusa i bubašvaba u Subotici u stanu nikada nije bilo lakše. Posebno mislimo na profesionalne firme iz dezinsekcije koje koriste savremenu tehnologiju. Naša firma EK-Group je upravo jedna od njih.

Koristimo jednu od najmoćnijih metoda za uništavanje bubarusa. Učinak je 100% i ceo postupak ne traje više od desetak minuta.

Naš preparat za uništavanje bubarusa je ekološki.Potpuno je neškodljiv za ljude i kućne ljubimce.

 

Šaljemo preparate za dezinsekciju bubašvaba i bubarusa u gradovima u Srbiji: Novi Sad, Stara Pazova, Indjija, Ruma, Irig, Bačka Topola, Subotica, Mladenovac, Smederevo, Požarevac, Smederevska Palanka, Arandjelovac, Topola, Velika Plana, Svilanjac, Kragujevac, Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Stalać, Niš,Leskovac, Pančevo, Čačak, Kruševac, Kraljevo, Novi Pazar, Užice, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Pirot, Zaječar, Kikinda, Sremska Mitrovica, Vršac, Bor, Prokuplje, Loznica i ostalim gradovima i mestima u Srbiji.

 

 

Reč je o metodi - dezinsekcija gelom. Ova metoda se primenjuje širom sveta. Pored metode dezinsekcije gelom radimo i dezinsekciju prskanjem.

Bubarusi u stanu su poznati kao prenosioci raznih zaraznih bolesti. Verovali ili ne, više puta smo se u našoj praksi susreli sa slučajevima kada su deca završila na hirurgiji zbog bubarusa koji im je u snu ušao u ušni kanal i napravio veliki problem.

Dezinsekciju bubarusa treba izvršiti bez odlaganja, jer pored toga što su prenosioci mnogih zaraznih bolesti one se brzo razmnožavaju i samim tim se povećava opasnost.

Bubarusi su kao i bubašvabe aktivni posebno noću. Bubarusi vole izvore toplote i zbog toga se često nastanjuju unutar motora frižidera, mašina za pranje sudova, šporeta i drugo. Sa prvim toplim danima oni pristižu u sve većem broju.

Kako se rešiti bubarusa? Kako uništiti bubaruse u stanu?

Kako ukloniti bubaruse u kuhinji? Bubarusi u kući? 

Bubarusi u sudoperi? Bubarusi na zidu kako ih se rešiti?

Vrlo jednostavno! Pozovite našu firmu za dezinsekciju, EK-Group i mi smo kod vas najkasnije u roku od 24h! Cena naše intervencije je vrlo pristupačna a sama intervencija profesionalna! Po završetku posla garancija obavezna!

Naša politika poslovanja je kvalitetnom realizacijom i visoko profesionalnim radom i ponašanjem trajno održavati zadovoljstvo kupaca naših usluga na najvišem nivou na obostrano zadovoljstvo! 

 

Dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje bubarusa i bubašvaba vršimo u gradovima u Srbiji: Novi Sad, Stara Pazova, Indjija, Ruma, Irig, Bačka Topola, Subotica, Mladenovac, Smederevo, Požarevac, Smederevska Palanka, Arandjelovac, Topola, Velika Plana, Svilanjac, Kragujevac, Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Stalać, Niš, Aleksinac, Leskovac, Pančevo, Čačak, Kruševac, Kraljevo, Novi Pazar, Užice, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Pirot, Zaječar, Kikinda, Sremska Mitrovica, Vršac, Bor, Prokuplje, Loznica i ostalim gradovima i mestima u Srbiji.

 

Dezinsekcija bubašvaba naša firma za dezinsekciju obavlja na brz i profesionalan način. Ceo proces traje oko desetak minuta. Koristimo ekološki preparat za uklanjanje bubašvaba koji garantuje 100% učinak. Pored toga naša firma daje i jednogodišnju garanciju, koja je, ističemo, najduža u regionu koju nijedna firma koja se bavi dezinsekcijom ni približno ne daje, što se lako može proveriti.

 

 

 

Bubašvabe su isto kao i bubarusi prenosioci mnogih zaraznih bolesti. Alergeni bubašvaba se nalaze u svim delovima ove bube: u sekretu, u slini i u izmetu. Naučno je dokazano da alergiju koju bubašvabe izazivaju dovodi do astme kod dece.  Alergija koju bubašvabe mogu preneti javlja se najčešće kod dece i ljudi koji su alergični na grinje. Ako se desi da vašem detetu stalno curi sekret iz nosa, da kašlje i ima osip po koži, a nije prehlađeno i alergično na polen ili neku vrstu hrane, treba da proverite da nije alergično na bubašvabe. Bubarusi i bubašvabe prenose razne vrste mikroorganizama i bakterija od kojih su mnogima poznate stafilokoka, streptokoka, salmonela. Bubarusi kao i bubašvabe ostavljaju neprijatan miris na namirnicama sa kojima dolaze u dodir. Zato bubašvabe treba uništiti što pre.

 

 

 

Uništavanje bubašvaba i bubarusa u kući, stanu ili poslovnom prostoru Beograd

 

Kako se rešiti bubašvaba? Kako uništiti bubašvabe u stanu?

 

Kako ukloniti bubašvabe u kuhinji? Bubašvabe u kući? 

 

Bubašvabe u sudoperi? Bubašvabe na zidu kako ih se rešiti?

 

Vrlo jednostavno! Pozovite našu firmu za dezinsekciju, EK-Group i mi smo kod vas najkasnije u roku od 24h! Cena naše intervencije je vrlo pristupačna a sama intervencija profesionalna! Po završetku posla garancija obavezna!

 

Naša politika poslovanja je kvalitetnom realizacijom i visoko profesionalnim radom i ponašanjem trajno održavati zadovoljstvo kupaca naših usluga na najvišem nivou na obostrano zadovoljstvo!