Akcije » Dezinsekcija stršljenova Ćuprija » Dezinsekcija mrava Ćuprija

 

Dezinsekcija mrava Ćuprija

Dezinsekcija mrava, kao i larvi, jaja, mravinjaka, ali i samih insekata unutar prostorija u kojima borave ljudi i životinje specijalnost je tima za dezinsekciju EK Group. Dezinsekcija mrava se vrši i na otvorenim površinama kao što su dvorišta, pomoćni objekti za smeštaj životinja u okviru poljoprivrednih imanja i na samim obradivim površinama gde naročito mravinjaci mogu doći do izražaja.

Za dezinsekciju se koriste samo ekološki prihvatljivi i sertifikovani preparati, pa ne postoji ni zagađenje niti bilo kakva opasnost po ljude ili životinje. Preparati za dezinsekciju mrava su biorazgradivi i za sobom ne ostavljaju nikakve promene niti ostatke na površinama na kojima su korišćeni.

Šaljemo preparate za dezinsekciju mrava u gradovima u Srbiji: Novi Sad, Stara Pazova, Indjija, Ruma, Irig, Bačka Topola, Subotica, Mladenovac, Smederevo, Požarevac, Smederevska Palanka, Arandjelovac, Topola, Velika Plana, Svilanjac, Kragujevac, Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Stalać, Niš, Aleksinac, Leskovac i druge gradove.

Uništavanje mrava i mravinjaka

Mravi ponekad mogu biti prava napast. Njihova staništa su svuda, a za hranom tragaju i u stanovima, kućama, poslovnim prostorima. Uništavanje mrava dezinsekcijom predstavlja najsigurniji način da ih se oslobodite. Mravi se, zbog svoje veličine mogu provući i kroz najmanje pukotine i sakriti na teško pristupačna mesta, pa je dezinsekcija mrava veoma složena. Da bi se dezinsekcija mrava, tj. uništavanje odraslih mrava i sprečavanje daljeg razmnožavanja uspešno postigla, ovom problemu se mora pristupiti sa velikom pažnjom. U nekim slučajevima mora se pomeriti skoro sav nameštaj kako bi se pronašli mravinjaci i uklonili iz prostorije. Dezinsekcija mrava je specifična još i po tome što se, kako unutar prostorija, uništavanje mrava i mravinjaka može raditi i na otvorenom (dvorišta, bašte, njive i slično).

Uklanjanje mrava

Uništavanje mrava je posle uništavanja bubarusa najčešća intervencija u Beogradu. Naša firma koristi poslednju reč tehnologije kada je reč o uništavanju mrava. U pitanju je preparat koji je potpuno neškodljiv za ljude i kućne ljubimce. Želimo da naglasimo da pored toga što je potpuno neškodljiv on je i 100% efikasan. Mravinjaci se najčešće nalaze na skrovitim mestima bilo u stanu ili kući. Vrlo je teško doći do njih i uništiti ih. Kada se dogodi da ukućani na neki svoj način suzbiju one mrave koji su izašli iz mravinjaka u potrazi za hranom, vrlo brzo će ih zameniti novi, oni koji su bili sakriveni u leglu (mravinjaku). Zato je najbolji način za suzbijanje ili uništavanje mrava primena hranidbenih insekticidnih mamaca koje mravi sami unose u mravinjak i na takav način uništava se celo leglo. Naša firma EK-Group upravo takve proizvode koristi.

Mravi u stanu? Kako ih se rešiti? Mravi u dvorištu i u kući? Kako ih uništiti? Vrlo jednostavno! Ako imate žute mrave, crne mrave, crne leteće mrave pozovite našu firmu za dezinsekciju, EK-Group i mi smo kod vas najkasnije u roku od 24h!

Cena naše intervencije je vrlo pristupačna a sama intervencija profesionalna! Po završetku posla garancija obavezna!

Naša politika poslovanja je kvalitetnom realizacijom i visoko profesionalnim radom i ponašanjem trajno održavati zadovoljstvo kupaca naših usluga na najvišem nivou na obostrano zadovoljstvo!

 

Dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje mrava vršimo u gradovima u Srbiji: Novi Sad, Stara Pazova, Indjija, Ruma, Irig, Bačka Topola, Subotica, Mladenovac, Smederevo, Požarevac, Smederevska Palanka, Arandjelovac, Topola, Velika Plana, Svilanjac, Kragujevac, Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Stalać, Niš, Aleksinac, Leskovac.