Dezinsekcija » Dezinsekcija bubarusa

 

 

JEFTINO!!! DEZINSEKCIJA BUBARUSA BEOGRAD - AKCIJA 900 DIN! 

Dezinsekcija bubarusa u stanu nikada nije bilo lakše. Posebno mislimo na profesionalne firme iz dezinsekcije koje koriste savremenu tehnologiju. Naša firma EK-Group je upravo jedna od njih.

Koristimo jednu od najmoćnijih metoda za uništavanje bubarusa. Učinak je 100% i ceo postupak ne traje više od desetak minuta.

Naš preparat za uništavanje bubarusa je ekološki.Potpuno je neškodljiv za ljude i kućne ljubimce.

Šaljemo preparate za dezinsekciju bubarusa u gradovima u Srbiji: Novi Sad, Stara Pazova, Indjija, Ruma, Irig, Bačka Topola, Subotica, Mladenovac, Smederevo, Požarevac, Smederevska Palanka, Arandjelovac, Topola, Velika Plana, Svilanjac, Kragujevac, Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Stalać, Niš, Aleksinac, Leskovac, Pančevo, Čačak, Kruševac, Kraljevo, Novi Pazar, Užice, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Pirot, Zaječar, Kikinda, Sremska Mitrovica, Vršac, Bor, Prokuplje, Loznica i ostalim gradovima i mestima u Srbiji.

Reč je o metodi - dezinsekcija gelom. Ova metoda se primenjuje širom sveta. Pored metode dezinsekcije gelom radimo i dezinsekciju prskanjem.

Bubarusi u stanu su poznati kao prenosioci raznih zaraznih bolesti. Verovali ili ne, više puta smo se u našoj praksi susreli sa slučajevima kada su deca završila na hirurgiji zbog bubarusa koji im je u snu ušao u ušni kanal i napravio veliki problem.

Dezinsekciju bubarusa treba izvršiti bez odlaganja, jer pored toga što su prenosioci mnogih zaraznih bolesti one se brzo razmnožavaju i samim tim se povećava opasnost.

Bubarusi su kao i bubašvabe aktivni posebno noću. Bubarusi vole izvore toplote i zbog toga se često nastanjuju unutar motora frižidera, mašina za pranje sudova, šporeta i drugo. Sa prvim toplim danima oni pristižu u sve većem broju.

Kako se rešiti bubarusa? Kako uništiti bubaruse u stanu?

Kako ukloniti bubaruse u kuhinji? Bubarusi u kući? 

Bubarusi u sudoperi? Bubarusi na zidu kako ih se rešiti?

Vrlo jednostavno! Pozovite našu firmu za dezinsekciju, EK-Group i mi smo kod vas najkasnije u roku od 24h! Cena naše intervencije je vrlo pristupačna a sama intervencija profesionalna! Po završetku posla garancija obavezna!

Naša politika poslovanja je kvalitetnom realizacijom i visoko profesionalnim radom i ponašanjem trajno održavati zadovoljstvo kupaca naših usluga na najvišem nivou na obostrano zadovoljstvo! 

 

Dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje bubarusa vršimo na sledećim opštinama u Beogradu: Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Mladenovac, Obrenovac, Sopot, Surčin.

 

Isto tako dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje bubarusa vršimo u sledećim naseljima u Beogradu: Žarkovo, Julino brdo, Petlovo brdo, Banovo brdo, Železnik, Cerak, Vidikovac, Kneževac, Sremčica, Miljakovac, Banjica, Kumodraž, Konjarnik, Medaković, Mirijevo, Bežanijska kosa.