Dezinsekcija » Uništavanje bubarusa

 

UKLANJANJE BUBARUSA - AKCIJA 900 DIN!

Uništavanje bubarusa u stanu nikada nije bilo lakše. Posebno mislimo na profesionalne firme iz dezinsekcije koje koriste savremenu tehnologiju. Naša firma EK-Group je upravo jedna od njih.

Koristimo jednu od najmoćnijih metoda za uništavanje bubarusa. Učinak je 100% i ceo postupak ne traje više od desetak minuta.

Naš preparat za uništavanje bubarusa je ekološki.Potpuno je neškodljiv za ljude i kućne ljubimce.

Reč je o metodi - dezinsekcija gelom. Ova metoda se primenjuje širom sveta. Pored metode dezinsekcije gelom radimo i dezinsekciju prskanjem.

Bubarusi u stanu su poznati kao prenosioci raznih zaraznih bolesti. Verovali ili ne, više puta smo se u našoj praksi susreli sa slučajevima kada su deca završila na hirurgiji zbog bubarusa koji im je u snu ušao u ušni kanal i napravio veliki problem.

Dezinsekciju bubarusa treba izvršiti bez odlaganja, jer pored toga što su prenosioci mnogih zaraznih bolesti one se brzo razmnožavaju i samim tim se povećava opasnost.

Bubarusi su kao i bubašvabe aktivni posebno noću. Bubarusi vole izvore toplote i zbog toga se često nastanjuju unutar motora frižidera, mašina za pranje sudova, šporeta i drugo. Sa prvim toplim danima oni pristižu u sve većem broju.

Kako se rešiti bubarusa? Kako uništiti bubaruse u stanu?

Kako ukloniti bubaruse u kuhinji? Bubarusi u kući? 

Bubarusi u sudoperi? Bubarusi na zidu kako ih se rešiti?

Vrlo jednostavno! Pozovite našu firmu za dezinsekciju, EK-Group i mi smo kod vas najkasnije u roku od 24h! Cena naše intervencije je vrlo pristupačna a sama intervencija profesionalna! Po završetku posla garancija obavezna!

Naša politika poslovanja je kvalitetnom realizacijom i visoko profesionalnim radom i ponašanjem trajno održavati zadovoljstvo kupaca naših usluga na najvišem nivou na obostrano zadovoljstvo! 

 

Dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje bubarusa vršimo na sledećim opštinama u Beogradu: Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Mladenovac, Obrenovac, Sopot, Surčin.

 

Isto tako dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje bubarusa vršimo u sledećim naseljima u Beogradu: Žarkovo, Julino brdo, Petlovo brdo, Banovo brdo, Železnik, Cerak, Vidikovac, Kneževac, Sremčica, Miljakovac, Banjica, Kumodraž, Konjarnik, Medaković, Mirijevo, Bežanijska kosa.