Deratizacija - uništavanje pacova i miševa

Pacovi često žive uz ljudska naselja, ali neretko i u gradovima gde ih privlači hrana. Uništavanje pacova i miševa je veoma važno jer oni spadaju u prenosioce opasnih zaraznih bolesti – npr. crne kuge (bakterija Yersinia pestis). Zato veoma je važno da ljudi u gradovima ne bacaju hranu svuda već samo na za to određenim mestima. Pacovi i miševi se često susreću u kanalizacionim cevima i otvorima. Ženka pacova je polno zrela sa tri a mužjak sa četiri meseca. Broj legla je oko neverovatnih 10 godišnje a broj mladih u leglu prosečno oko 10. Ženka nosi 21 dan a vreme dojenja je blizu 30 dana. Ako bi se desilo da ženka dojilja ugine, brigu o mladima preuzima njena sestra. Par pacova za godinu dana može da okoti oko 100 jedinki! Dužina života pacova iznosi oko 3 godine (najviše 7). Spada u veoma opasnu štetočinu sa kojom se nije lako izboriti. Pacov je veoma inteligentna životinja. Kada je u pitanju hrana najpre jedna jedinka prilazi hrani i onda tek sve ostale, ako je hrana bezbedna, uzimaju je i ostali.  Upravo zbog toga mamci za pacove moraju da imaju odloženo dejstvo od nekoliko dana.

Naša firma za dezinsekciju EK-Group uništava uspešno pacove univerzalnim metodama po najmodernijoj tehnologiji.

Pacovi u kući? Pacovi u zgradi? Pacovi u podrum? Miš u stanu?

Kako ih uništiti? Vrlo jednostavno! Pozovite našu firmu za dezinsekciju EK-Group i mi smo kod vas najkasnije u roku od 24h!

Cena naše intervencije je vrlo pristupačna a sama intervencija profesionalna! Po završetku posla garancija obavezna! 

Naša politika poslovanja je kvalitetnom realizacijom i visoko profesionalnim radom i ponašanjem trajno održavati zadovoljstvo kupaca naših usluga na najvišem nivou na obostrano zadovoljstvo! 

 

Deratizaciju miševa i pacova vršimo na sledećim opštinama u Beogradu: Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Mladenovac, Obrenovac, Sopot, Surčin.

 

 

 

Isto tako deratizaciju miševa i pacova vršimo u sledećim naseljima u Beogradu: Žarkovo, Julino brdo, Petlovo brdo, Banovo brdo, Železnik, Cerak, Vidikovac, Kneževac, Sremčica, Miljakovac, Banjica, Kumodraž, Konjarnik, Medaković, Mirijevo, Bežanijska kosa.

 

CENE DERATIZACIJE SU KOD NAS VEOMA POVOLJNE. KREĆU SE OD 1500 DO 2000 DIN. U ZAVISNOSTI OD KVADRATURE. ZA VEĆE POVRŠINE CENE SE FORMIRAJU PO DOGOVORU