Dezinsekcija » Dezinsekcija žižaka

                               JEFTINO!!! Dezinsekcija žižaka JEFTINO!!! 

 

 

Žiške uništavamo na jednostavan i profesionalan način u vašem stanu ili kući. Žižak je poznat po tome što uništava drvenariju u vašem domu. Žižak u drvetu često predstavlja veliki problem ljudima tako što proizvodi neprijatan zvuk dok nagriza drvo. Ljudi koji nisu uspeli da se izbore sa ovom štetočinom zovu profesionalnu službu iz oblasti dezinsekcije. Važno je reagovati što pre kada je žižak u pitanju jer se on kao i drugi insekti razmnožava i vremenom pravi sve veću i veću štetu a i neprijatni zvuk koji proizvodi nagrizanjem drveta je sve učestaliji i nepodnošljiviji. Za uništavanje žiška koristimo provereni preparat koji ubrizgavamo u otvor drveta u kome se on nalazi. Sastavni deo naše ponude i poslovanja je i garancija koju dajemo po obavljenom poslu.

Žižak u nameštaju? Kako ga se rešiti? Žižak u stolici, u stolu, u vratima? Kako ga uništiti? Vrlo jednostavno! Pozovite našu firmu za dezinsekciju EK-Group i mi smo kod vas najkasnije u roku od 24h!

Cena naše intervencije je vrlo pristupačna a sama intervencija profesionalna! Po završetku posla garancija obavezna!

Naša politika poslovanja je kvalitetnom realizacijom i visoko profesionalnim radom i ponašanjem trajno održavati zadovoljstvo kupaca naših usluga na najvišem nivou na obostrano zadovoljstvo! 

 

Dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje žižaka vršimo na sledećim opštinama u Beogradu: Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Mladenovac, Obrenovac, Sopot, Surčin.

 

Isto tako dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje žižaka vršimo u sledećim naseljima u Beogradu: Žarkovo, Julino brdo, Petlovo brdo, Banovo brdo, Železnik, Cerak, Vidikovac, Kneževac, Sremčica, Miljakovac, Banjica, Kumodraž, Konjarnik, Medaković, Mirijevo, Bežanijska kosa.